Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (3.91 secunde)
- Pictura religioasa am abordat-o inca din peroada cand ma pregateam pentru Academia de arte, deoarece am avut in familie trei matusi calugarite, surorile tatalui meu, care m-au influentat si ele cumva in acest sens.
aflat la volanul autoturismului sau si l-a incatusat, l-a deplasat cu autoturismul impotriva vointei sale si i-a sustras portofelul si suma de 60.000 de lei (proprietate a tatalui sau).
Tatal sau era inginer cu studii solide apusene, iar fratele tatalui fusese primar al Craiovei. Dupa absolvirea Colegiului "Carol" se inscrie la Facultatea de Litere din Bucuresti, unde este repede remarcat de George Calinescu.
Tatal sau era inginer cu studii solide apusene, iar fratele tatalui fusese primar al Craiovei. Dupa absolvirea Colegiului "Carol" se inscrie la Facultatea de Litere din Bucuresti, unde este repede remarcat de George Calinescu.
Chiar si sa nu vrei sa cauti noduri in papura, nu se poate sa nu te deranjeze putin, PNL fiind, iubirea tatalui pentru copilul al de suflet, PD.
Fostul international roman si o legenda a Rapidului, Adrian Iencsi, spune ca viitorul selectioner, cel mai probabil Edi Iordanescu, are nevoie de sustinere pentru a avea rezultatele asteptate.
Se poate face pe tema acestei urari o intreaga filosofie, dar esenta ei este marea dragoste de oameni a celui propus acum de Sfantul Sinod de a fi trecut in randul sfintilor aici, pe pamant, pentru ca, mai mult decat sigur, acum parintele se afla de-a Dreapta Tatalui Ceresc povestindu-le ingerilor snoave cu talc de pe frumoasele plaiuri ale Moldovei.
In schimb, politologul condamna comunismul romanesc, trag eu concluzia, fiindca s-a intors impotriva tatalui sau. In aceasta situatie, credinta afirmata a lui Tismaneanu ca "enorm de multa culpa care s-a acumulat" n-o simte "in favoarea conceptului de razbunare sau revansa" este o enorma gogoasa.
Deci este si a mea, pacatos cum sunt, dar fiu al Tatalui meu Ceresc. Si sunt lucruri care ma amarasc.
Elisabeta a devenit regina a Marii Britanii si a mai mult de o duzina de alte regate, inclusiv Canada, Australia si Noua Zeelanda, la moartea tatalui sau, regele George al VI-lea, la 6 februarie 1952, in timp ce se afla in Kenya intr-un turneu international.
fiecare presedinte vine pe un fond de criza si, mai apoi, este inlaturat prin paricid - adica prin uciderea (simbolica, desigur) a tatalui, a liderului de mai ieri.
Daca nu s-ar fi transformat intr-un "capitalist de cumetrie" si ar fi fost mai putin lacom, Nastase ar fi putut prelua stafeta conducerii PSD, beneficiind de imaginea tatalui si de propriile calitati.
Mantuitorul insusi spune apostolilor ca in casa Tatalui Sau sunt multe incaperi. Condamn insa orice tendinta a oricarei religii de a se considera superioara celorlalte, precum si utilizarea religiei ca pretext pentru actiuni omenesti cel putin discutabile.
Nasterea biletului a concurat cu nasterea mostenitoarei imperiului Columbeanu, iar pentru ca prostul gust al politicienilor aliati i-a scirbit pe multi romani, acestia au preferat sa ridice audienta unei nasteri celebre doar prin batrinetea tatalui.
Un copil de opt ani e disparut dupa ce Protectia Copilului l-a lasat in grija tatalului, suspect de crima. Barbatul a fost acuzat oficial ca si-a ucis sotia cu lovituri repetate, timp de zece ani.
Se descurca singura, desi a urcat pe scena la doar patru zile dupa nastere. Ce s-a intamplat si ce spune artista despre lipsa tatalui.
Charles este noul Rege al Marii Britanii si va domni sub numele de Charles al III-lea. Regina Elisabeta a urcat pe tron la varsta de 25 de ani, in urma decesului tatalui sau.
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
La varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, apoi ca ajutor al unchilor sai olteni care vindeau in Piata Vitan.
google-analytics.com